MENU
16:51 | November 27, 2015

Work day

Daily
bykiki-ripped-denim

Hi fellows!

Today I’ve been getting a lot of work done, I have cleared my mail box and prepared the last for the christmas calendar. Can you believe it’s only 4 days left till the 1st of december?! I don’t even have a ounce of christmas spirit in my body, do you? But I’m super excited to start with the christmas calendar for you here on the blog. I’m so happy I’ll get to give a way one great gift every single day until christmas 🙂 Wot wot! I hope you are ready to compete for some really good gifts! 😉

//

Hej Darlings!

Idag har jag fått en hel del jobb gjort framför datorn, hade massvis med mail att ta igen sen resan sen har jag fixat med det sista inför julkalendern som jag kommer att ha här på bloggen. Kan ni förstå att det bara är 4 dagar kvar till 1 December?! Jag har inte ens en gnutta julkänsla i kroppen, har ni? Men jag är iallafall heltaggad på att få sätta igång med julkalendern. Jag är så glad att jag kommer få ge bort en grym julklapp till någon lycklig läsare varje dag fram till jul! 🙂 Woho! Hoppas ni är lika pepp som jag på detta 😉 

Love,

Kiki

8 Responses to “Work day”

  1. Josie on

    Are you kidding? I’ve been in the Christmas spirit since like the end of October!! Sounds like you’ve had a very productive day, and I love your jeans – that Christmas calendar sounds so exciting, thanks so much!

    JosieVictoriaa // josievictoriaa.blogspot.co.uk // Lifestlye, Travel and Fashion

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)