MENU
13:39 | November 28, 2015

Pancake brunch

Daily
bykiki-pancakes-18 bykiki-pancakes-17bykiki-pancakes-5bykiki-pancakes-3

Hello fellows!

I started my day with a pancake brunch and since then I’ve been working and chilling on the couch for a little bit, such a cozy morning. Anton left for an away game tonight but they are flying home right after the game so that’s nice. I’m gonna head to the gym and then I’ll hang with Teresa and little baby Mila today, think we are going to grab something to eat and then watch the boys game on tv.  So long darlings!

//

Hej vänner! 

Jag startade dagen med pannkaks-brunch, tror inte det finns något jag diggar mer än nutella-pannkakor, så galet gott! Sen dess har jag bara hängt i soffan med lite jobb, haft en rätt så lugn och skön morgon med andra ord. Anton har dragit till Skellefteå för match men dom flyger hem direkt efter matchen ikväll så det blir skönt att han kommer hem 🙂 Nu ska jag sticka till gymmet för ett svettigt  pass sen ska jag hänga med Teresa och baby-Mila idag, tror vi ska ut och käka något sen kika på grabbarnas match på tv. Mys! 🙂 Hoppas ni får en fin lördag! So long vänner!

Love,

Kiki

6 Responses to “Pancake brunch”

  1. Josie on

    Sounds like a really lovely day, and any day starting with pancakes (let alone ones looking that good) is bound to be a winner!

    JosieVictoriaa // josievictoriaa.blogspot.co.uk // Lifestlye, Travel and Fashion

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)