MENU
16:45 | November 29, 2015

Sunday Funday

Daily
bykiki-collage

 

1. here! 2. here! 3. here! 4. here! 5. here! 6 here!

What’s better than sunday shopping? Here’s some of my current online favorites. I love both the skirts, I might actually buy both. Now I would wear them with knee high boots and when it gets warmer or if I travel again soon I’ll wear them with sandals or boots and a oversized striped top. Also the jeans, with the knee high boots, the stiped top and the boots would be a sick outfit.

//

Vad är bättre än lite söndagshopping? Här har ni några onlinefavoriter som jag plockat ihop. Jag älskar båda kjolarna så kanske klickar hem båda två. Den här årstiden skulle jag bära dom med knähöga stövlar och när det blir varmare eller om jag åker och reser igen så skulle jag bära dom med sandaler eller boots och en oversized tröja. Snyggt! Även jeansen med de höga stövlarna, den randiga toppen och kappan är ju en outfit on point! 

Love,

Kiki

One Response to “Sunday Funday”

Leave a Reply

  • (will not be published)