MENU
9:56 | December 20, 2015

On My Mind December 20th

Inspiration
bykiki-onmymind-1

 

Here’s a little bit of what’s on my mind right now, we are going to London today so ofc cute cafes and pretty buildings are on my mind. I’m dreaming of nude sneakers, a house with industrial windows, a perfect wedding dress, a vacation somewhere warm, sunsets and palm trees, a marble bathroom, spring flowers and yellow cabs.

 Anton is practicing one last time today before they get a few days off for christmas, so we are going to London!! Yay! Emilie and Greg are also going so I’m sure we are going to spend some time together there! 😉 I can’t wait to just stroll around in London! If you have any London tips feel free to comment below! 🙂 Later peeps! xx

//

Här har ni lite från Pinterest som snurrar i mitt huvud just nu, vi åker till London idag tänker såklart på stilsäkra Kaffe-hak och snygga byggnader. Jag drömmer även om ett par beiga sneakers, ett hus med industriella fönster, den perfekta bröllopsklänningen, en resa till nån varm plats, solnedgångar och palmer, ett badrum i marmor, vårblommor och gula taxibilar.

Anton är och tränar sista gången innan dom får några dagar ledigt för att fira jul, så vi åker till London idag! Wii! Emilie och Greg ska också till London så jag är övertygad om att vi kommer spendera en hel del tid ihop där! 🙂 Längtar så till att bara få strosa omkring på Londons gator och sippa på en varm kaffe. Om ni har några mysiga London tips så får ni gärna kommentera nedan! 🙂 Vi hörs senare raringar! XX 

Love,

Kiki

2 Responses to “On My Mind December 20th”

  1. Stiles on

    Shoreditch and Dalston is amazing, nothing hill is really nice and you’ll get the best coffee at either The Gentlemen Barist (the coffee house) or Monmuth coffee company

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)