MENU
22:12 | December 27, 2015

On My Mind December 27

Daily,Interior & Decor
bykiki-onmymind-2

Been dreaming away on Pinterest today, I find myself doing that wayyy to often now 😉 But I love it, I just spend like 30 minutes an hour there once in a while and I feel so inspired after. On my mind today you can find the usual but in different pictures. I start realizing our future house is going to have brown wooden floors, everyone thinks I’m gonna end up choosing white floors but right now I’m stuck to brown and Anton really like that too! I dream about brown bar stools or a similar chair for our future office, I want to explore Bali, shoot pretty environments and banana trees, I wanna wear more white and nude (like I don’t wear it enough!), I wanna wear spring looks and match them with my Chloe bag, I dream about wooden floors in our future bathroom but I don’t know how practical it is? 😉 Later peeps!

Har drömt mig iväg på Pinterest idag, hittar mig själv där alldeles för ofta nu för tiden! 😉 Men jag älskar’t! Jag spenderar ungefär 30 minuter en timme någon gång i veckan och efter är man fylld av ny inspiration. I inspirations-huvudet på mig just nu ser det nästan ut som vanligt, fast i andra bilder. Jag börjar inse att vårt framtida hus kommer att ha bruna trägolv, men dom som känner mig tror nog att jag kommer ändra mig och vilja ha vita, men nope, stuck to brown som det ser ut just nu och Anton diggar de han med! 🙂 Jag drömmer om bruna barstolar eller en liknande stol till vårt framtida kontor, jag vill upptäcka Bali och fota fina tropiska miljöer och coola bananträd, jag vill bära ännu mer vitt och nude (som att jag inte gör de nog mycket), jag vill bära vår-outfits och matcha dom med min nya chloe väska, jag drömmer om trägolv i badrummet men jag vet inte hur praktiskt det är!? 😉 Later peeps! 

Love,

Kiki

7 Responses to “On My Mind December 27”

  1. Moa Olsson on

    Hej Kiki! Jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om frukost. Typ när du gör t.ex. Smoothie, vad du gör dem på om de är någon yoghurt eller kvarg osv eller om man ska tänka på något speciellt när träningen har stor betydelse?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)