MENU
12:32 | December 27, 2015

Streets of London

Outfits
bykiki-london-outfit-1bykiki-london-outfit-11bykiki-london-outfit-8bykiki-london-outfit-5bykiki-london-outfit-14-2bykiki-london-outfit-10bykiki-london-outfit1

 

Wearing: Cheap monday jeans | Adidas Sneakers | Givenchy Bag | Mondström Leather Jacket | BikBok Tank | Rayban Sunnies | Waldor watches watch

Hey Babes!

London was all about being comfy, we walked so much so my feet couldn’t take anything else than comfy sneakers. Brought three pair of shoes but I only wore these sneakers haha, I always over pack my bag… Anyone else? Anton will pick me up after his practice and we are heading out to the countryside for lunch and hot tubbin. Have a nice day lovelies!

//

Hej vänner! 

Bekvämlighet kom först under vår Londonresa, vi gick så sjukt mycket så mina fötter klarande inget annat än bekväma sneakers. Tog med mig tre par skor men bar endast dessa från Adidas, haha tänk att jag alltid packar med mig för mycket kläder/skor när jag reser, man lär sig aldrig… Någon som känner igen sig? Anton kommer och plockar upp mig efter sin träning så ska vi åka ut till landet för lunch och bubbel (inte champagne utan bubbelbad!;)) Ha en fin dag raringar! 

Love,

Kiki

4 Responses to “Streets of London”

Leave a Reply

  • (will not be published)