MENU
15:49 | December 28, 2015

Perfect weekend bag

shopping
bykiki-status-anexity-8bykiki-status-anexity-4 bykiki-status-anexity-3bykiki-status-anexity1-6

Bag from Status Anxiety, here!

Hey fellows!

Got this weekend bag couple of weeks ago and I have forgot to show you it! I love the leather bags from status anxiety, I have this one from before and the quality is super good!

Anyways, I’ve been trying make it to the gym all day today but it’s hard to even get dressed after the holidays and all the eating! 😐 Oh yes, london was all about food and wine and then we got home to all the christmas food (and treats!) so I’ve been in food coma for the passed week.. Jeez. Need to to get dressed and head to the gym now to get some energy back. Anyone else having a hard time making it to the gym these days or am I the only one? 😉 I’ll actually try to make my sister help me film a workout video this week so I can kick off the new year with a workout video for you, would you like that?

//

Hej vänner! 

Fick hem den här fina weekend väskan för någon vecka sen och har helt glömt bort att visat er den. Jag älskar status anxietys väskor, lädret är av super bra kvalité, har denna sedan innan som jag verkligen diggar. 

Hursomhelst, har försökt att ta mig iväg till gymmet hela dagen men det är motigt att ens få på sig kläderna nu efter alla jul-ledigheter, man har ju tuggat på något konstant de senaste veckorna. Kan ju bara säga att London was all about food an wine, yes, sen kom man hem till ett enormt julbord och julsnask. Tror att jag har hamnat i någon form av mat-koma som jag inte riktgt tar mig ur 😉 Så måste verkligen ta mig till gymmet idag för att få tillbaka lite energi! Är det något mer än jag som känt sig galet trött och har haft de motigt att ta sig iväg efter jul-ledigheterna? Eller är jag ensam om de? 😉  Jag ska försöka få med mig syrran till gymmet något i veckan så hon kan hjälpa mig att filma så jag kan kicka igång 2016 med en liten träningsvideo åt er, skulle de uppskattas? 

Love,

Kiki

4 Responses to “Perfect weekend bag”

Leave a Reply

  • (will not be published)