MENU
15:54 | December 29, 2015

Color Dreams

shopping
bykiki-colortrends

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here

There’s no doubt that khaki and camel is my favorite colors, my eyes always catches garments in those colors whether I walk around in stores or surfing around online. Above you can see some of my favorite pieces online that are more than welcome to move in to my closet! 😉 The black skirt with bottoms is a most this spring and so is the nude lace dress with wide arms. I already have the green midi dress (number 2) but in black, I think I might going to wear it on new years but I haven’t quite decided yet.

//

Det är ingen tillfällighet att mina ögon alltid fastnar för plagg i dessa färger. Går jag i butiker eller surfar runt online så fastnar jag alltid för plagg i nude och khaki, det är så stilrent och snyggt. Ovan ser ni några online-favoriter som mer än gärna hade fått flyttat hem till mig 🙂 Den svarta kjolen med knappar är ett måste i vår och lika så den nude-färgade klänningen med lace och vida armar! Den gröna midi klänningen med lace (nummer 2) äger jag redan i svart, kommer nog bära den på nyår i år. 

love,

Kiki

 

Leave a Reply

  • (will not be published)