MENU
13:50 | December 29, 2015

Tuesday Essentials

Daily
bykiki-essentials-1-3bykiki-essentials-1bykiki-essentials

Hello darlings!

Me and Anton got these pretty cups for christmas from Anton’s mom and her finacé, It’s exactly what we’ve been looking for. Don’t mind my latte art though! You can tell I’m trying and it still turns out to be.. nothing. haha.. Then Anton got home and made a heart for himself.. aargh.. I need to practice more! 😉 Anyways, I bought a new phone before London and got a new green marble case from Richmond & Finch, I use to never wear a case but I really like this one! 🙂

//

Hej darlings! 

Jag och Anton fick dom här fina kaffekopparna i julklapp av hans mamma och hennes fästman, det är precis vad vi har letat efter så blev super glad! Ni kan väl ignorera min “latte art” om man nu får kalla art, haha man ser ju att jag försöker få till något men ändå slutar de med att bli ett stort vitt moln! 😉 Sen kom Anton hem och gjorde en kaffe med ett hjärta i till sig själv…Typiskt! Jag behöver träna mer helt enkelt! Hursomhelst raringar, jag köpte ju en ny telefon innan London, en iphone 6s + (ja den är enorm!) så fick jag hem ett skal från Richmond & finch i grön marmor, jag brukar aldrig ha skal till min telefon men jag gillar verkligen de här skalet. 

Love,

Kiki

2 Responses to “Tuesday Essentials”

Leave a Reply

  • (will not be published)