MENU
17:06 | December 30, 2015

More from London

Daily
bykiki-london-snapshots-3bykiki-london-flowersbykiki-london-snapshots-2 bykiki-london-snapshots-1 bykiki-london-snapshots bykiki-london-snapshots-7

Hey darlings!

Here’s a few more snapshots from London, it was raining two days when we was there (surprisingly) so it was kinda hard to get good photos. We where such turists during our trip, you know with a map in the pocket and everything, haha! 😉 today Josefin came to Gävle, she will be celebrating new years here with us, yay! We’re just gonna have dinner at our place with some friends just like last year 🙂

//

Hej vänner! 

Här är några fler bilder från vår resa i London, det regnade två av dagarna när vi var där (otippat ;)) så de var rätt så svårt att ta bra bilder. men men! Vi var typiska turister under resan, var och såg alla Londons “måsten”, hade till och med en karta på oss som vi gick efter, haha! Idag ko Josefin hit till Gävle, hon ska fira nyår här med oss. Det blir middag med ett gäng vänner här hos oss bara, precis som förra året. Ikväll har Anton match men jag och Josefin funderar på att skippa matchen och laga middag och mysa hemma istället. 

Love,

Kiki

3 Responses to “More from London”

Leave a Reply

  • (will not be published)