MENU
13:00 | December 31, 2015

Last breakky of the year

Food & Recipes
bykiki-josefinekstrom-breakfast2 bykiki-josefinekstrom-breakfast1 bykiki-josefinekstrom-breakfast-3

 

Hello fellows!

Me and Josefin started our day with avocado sandwiches, coffee for me and matcha latte for J. Yep, you’re watching a heart in the latte! 😉 Anton made if for me this morning, haha we where jumping of happiness.. lol. today we have a lot of preperations to do for tonight, we need to stop by Kalas & Co here in Gävle to pick up some helium balloons for tonight and then we need to start decorate and cook for tonight, we are also planning on shooting our new years look so I really hope we get time for that! 🙂 I hope you all are going to have a fab new years! XX

//

Hej vänner! 

Jag och Josefin började dagen med avocado mackor och en latte för mig och en matcha latte för henne! Som att äta på café här hos oss, speciellt med våra nya fina koppar 😉 Och yep, ni ser helt rätt, det är ett hjärta i min latte! Haha Anton gjorde de till mig imorse och vi alla hoppade och jublade av lycka! Haha, då kanske ni förstår hur länge vi försökt få till de! 😉 Idag har vi massor av förberedelser att stå i, ska bland annat hämta upp helium-ballonger på Kalas & Co här i Gävle sen ska vi dekorera, laga mat och försöka hinna fota kvällens look! Wii, ska bli så kul ikväll! Jag hoppas ni alla kommer att få en grym nyårsafton! 

Love,

Kiki

 

3 Responses to “Last breakky of the year”

Leave a Reply

  • (will not be published)