MENU
21:41 | January 10, 2016

From My Iphone

Daily,from my iphone
bykiki-iphonephotos

I always take so many photos with my phone that I never post anywhere, so I thought about starting a new post called “from my iphone” where I show you pictures from my phone that I use to just keep to myself.

//

Jag tar alltid massvis med bilder med min telefon som jag aldrig publicerar någonstans, så jag har funderat på att starta en ny kategori “from my iphone” där jag kommer visa bilder som jag egentligen bara brukar hålla för mig själv eller som glöms bort i telefonen. Hoppas ni kommer gilla de 🙂 

Love,

Kiki

11 Responses to “From My Iphone”

 1. Matilda on

  Har du redigerat dessa bilder? Och med vilket pogram/app isf? :)) tacksam för svar! Super fina bilder!! Och braaaaaa blogg!! Xx

  Reply
 2. Malin on

  Vilket filter använder du när du redigerar i vsco?
  Kan inte du göra ett inlägg om du använder brun utan sol, vilken du använder osv? Eller om du solar solarium 🙂 din blogg är underbar!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)