MENU
15:39 | January 14, 2016

From My Iphone

Daily,from my iphone
bykiki-fromyiphone

 

I’m glad and surprised so many of you where interested of my new category “from my iPhone” where I will post photos that I have on my phone but never use for anything but for myself. It might be fun to see more “private” photos that isn’t as effect as usual. Now when I have this new category on the blog, I’ll try to shoot more photos with my iphone of my daily life. As a perfectionist though, this will be a bit of a challenge for me, I’ll try to not share just perfect photos all the time, cause I wanna share what’s in the moment and try to show you a bit more of the “real” me, even though I’m trying to show us much of my personality as possible on the blog already. Hope you enjoy this post! Xx

//

Jag blev väldigt glad och förvånad över hur uppskattad min nya kategori “from my iphone” blev. Här kommer jag alltså att lägga upp bilder från min telefon som jag inte publicerat någon annanstans. Jag tycker de ska bli kul att visa lite mer “privata” bilder som kanske inte är lika perfekta som dom genomtänka inläggen jag i vanliga fall publicerar. Nu när jag bestämt mig för att köra på den här kategorin så ska jag försöka ta ännu mer bilder med min telefon “in the moment” av mitt vardagliga liv. Men som en perfektionist så kommer det helt klart att bli en utmaning för mig, jag ska verkligen försöka att ta bilder i stunden som kanske inte blir lika perfekta som de inlägg jag i vanliga fall lägger upp. Jag vill ju att ni ska se så mycket som möjligt av den “riktiga” jag, även om jag försöker att dela med mig så mycket som möjligt av min personlighet här på bloggen redan. Hoppas ni diggar dessa inlägg! Puss

Love,

Kiki

12 Responses to “From My Iphone”

  1. Chloe on

    I am a perfectionist too, so I know your troubles. I don’t know your Zodiac but for me it’s a Virgo thing. Your posts are always amazing though! <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)