MENU
19:22 | January 24, 2016

Beach coconuts

Around the world
bykiki-thailand-phiphi-11bykiki-thailand-phiphi-13bykiki-thailand-phiphi-6bykiki-thailand-phiphi-2bykiki-thailand-phiphi-9

Costume made bikini from kiniswimwear | Sunnies from Lessmor.se

Enjoyed a  delicious fresh coconut by the beach today, then I put it down for two seconds and a monkey came and stole it.. Haha, dang it! 😉 I guess he thought I was done taking pictures of it! lol. Right now it’s too much o’clock here so I will pass out in any second. Tomorrow we are going to Koh Lipe for 5 days, I can’t wait! But first we have quite a long boat ride ahead of us.

//

Drack en smarrig kokosnöt på stranden idag, sen satte jag ner den i två sekunder och då kom en stor apa och nöp den.. haha, typiskt! 😉 Jag antar att han tyckte det var färdigfotat! 😉 Just nu är klockan alldeles för mycket här och jag bloggar med ena ögat öppet typ. Imorgon lämnar vi Phi Phi och drar till Koh lipe i 5 dagar, men först har vi en ganska så lång båtresa framför oss.

Love,

Kiki

4 Responses to “Beach coconuts”

Leave a Reply

  • (will not be published)