MENU
1:22 | January 27, 2016

Heaven on earth

Around the world
bykiki-theclifflipe-3bykiki-theclifflipe-10bykiki-theclifflipe-6bykiki-theclifflipe-5bykiki-theclifflipe-23bykiki-theclifflipe-22bykiki-theclifflipe-24bykiki-theclifflipe-19

 

I think I have fallen in love with Koh Lipe, it has showed me a whole new perspective of Thailand. The cliff Lipe resort may also be the best hotel I’ve ever stayed at. It’s so cozy, the staff is so cute, the food is delicious, their private beach is unreal (as you can see above) and the snorkeling right by the beach is just crazy! Today we saw a bunch of Nemo’s (clownfish) and a millions of other fish I don’t know the names of, lol, I might start name them all myself! 😉 Then when I was taking a shower in our own shower with a view over the ocean and the beach I saw a ray fish swimming by.. So cool! Today we’ve just been chilling on the beach here at the private beach and then we had dinner at their restaurant while we watch the sun go down. Such a perfect day.

//

Jag tror att jag har förälskat mig i Koh Lipe, det har verkligen visat mig en helt ny sida av Thailand. The Cliff Lipe kan också vara ett av de mysigaste hotellen jag bott på, personalen är så söt, maten är grym, deras privata strand med turkost vatten är ju bara helt magisk (som ni kan se ovan), snorklingen precis vid stranden är helt galet bra- har sett massvis med Nemos idag (clownfish) och miljoner andra fiskar som jag inte har en blekaste om vad dom heter haha, funderar på att börja döpa dom själv, jag är ju ett med havet nu mera (tror jag iallafall) 😉
Sen när jag tog en dusch i våran egna dusch med utsikt mot stranden och havet så ser jag en Rocka simma förbi, så mäktigt! Har aldrig sett en sån förut så skrek ju så klart rakt ut för jag blev så exalterad! haha! Idag har vi alltså bara hängt på hotellets privata strand, snorklat och tagit det lugnt, sen käkade vi middag på hotellets restaurang vid vattnet medan vi såg solen gå ner. 

Love,

Kiki

13 Responses to “Heaven on earth”

 1. Jeanne on

  Hey Kiki,
  I love, love, love Thailand. It’s one of the most beautiful places I have ever been! Seeing your amazing pictures, make me miss is so much more than I already was. I was wondering where your black bathing suit is from? It’s stunning!!

  Love, Jeanne.

  Reply
 2. Tiina on

  Hey kiki! Hope your having a great time. I just wanted to say that your pictures are so stunning as well as you! Can i ask how do you edit your instagram pictures? they so nice 😮

  Reply
 3. Styling By Denice on

  Wow, vilka bilder!
  Har följt dig på instagram ett tag och älskar dina bilder, komiskt nog var jag på Koh Lipe för 2 veckor sedan – magiskt! Så kul att få återuppleva det igen genom dina bilder. :*

  Reply
 4. Jenna on

  Hi!
  That white dress is so cute that you’re wearing there! Where have you got it from?? I’m going soon to Thailand too and it’s nice to watch these amazing photos that you’ve taken and setting the mood on!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)