MENU
17:45 | January 27, 2016

Koh Lipe Stroll

Around the world
bykiki-theclifflipe-47bykiki-theclifflipe-49bykiki-theclifflipe-46bykiki-theclifflipe-37bykiki-theclifflipe-39bykiki-theclifflipe-35bykiki-theclifflipe-28bykiki-theclifflipe-31bykiki-theclifflipe-41

Today we’ve been walking around Koh Lipe, we found so many cute and empty beaches that we stopped at to do some snorkeling, they where probably empty cause no one else was stupid enough to go there, haha it was so rocky we had to climb or walk in the water with our bags on above or head most of the time lol. But it was totally worth seeing all the little secret spots we found along the way.

//

Idag har vi promenerat runt Koh Lipe, vi hittade jätte många söta små stränder som var helt tomma, de var förmodligen tomma eftersom ingen annan var dum nog att ta sig dit! 😉 Haha, mestadels av promenaden så fick vi klättra och hoppa på jätte stora stenar eller gå i vattnet med väskorna över huvudet. Men det var helt klart värt allt vi fick se längs vägen.

Love,

Kiki

5 Responses to “Koh Lipe Stroll”

Leave a Reply

  • (will not be published)