MENU
13:37 | January 29, 2016

Breakfast with a view

Around the world
bykiki-thailand-kohlipe-13 bykiki-thailand-kohlipe-12bykiki-thailand-kohlipe-10

 

Breakfast at The Cliff Lipe resort

Hello darlings!

Sorry for bad update the last couple of days, but the Wifi isn’t the best here on Koh Lipe . But that’s fine, cause we are having a blast! Koh Lipe is so beautiful! Tomorrow we are going back to Sweden again, uugh, not looking forward to the cold but I can’t wait to see Anton again, missed him!
However peeps, We’ve really had the best trip! It’s been so much fun traveling with my family, every day I’ve been laughing so hard, we’ve collect so many fun memories together that I’ll never forget!

//

Hej vänner! 

Sorry för dålig uppdatering, men internet är inte det bästa här på Koh Lipe. Men det har inte spelat så stor roll för vi har verkligen passat på och njutit till max, det är verkligen galet vackert här på Koh Lipe. I morgon reser vi hem till Sverige igen, usch, ser inte fram emot kylan men jag längtar verkligen efter att få träffa Anton igen. 
Hursomhelst, vi har verkligen haft en så galet bra resa, det har varit så kul att resa med familjen! Har skrattat så jag gråtit varje dag, som alltid när familjen är tillsammans. Har samlat så många härliga minnen från den här resan som jag aldrig kommer att glömma. 

Love,

Kiki

2 Responses to “Breakfast with a view”

Leave a Reply

  • (will not be published)