MENU
4:55 | January 30, 2016

Koh Lipe Randoms

Around the world
bykiki-thailand-kohlipe-14 bykiki-theclifflipe-34 bykiki-thailand-kohlipebykiki-thailand-kohlipe-27 bykiki-thailand-kohlipe-2bykiki-thailand-kohlipe-5image1-19bykiki-thailand-kohlipe-15bykiki-thailand-kohlipe-19bykiki-thailand-kohlipe-28

 

Here’s some random snapshots from the beautiful Koh Lipe and the cliff Lipe resort that we stayed at during our time here. You can see our villa in the third picture, it’s the family ocean villa on the right (two floors). I wish I could move in! 😉 I’m gonna miss having a shower while watching the waves hit the beach. If you ever go to Koh Lipe I can warmly recommend you to stay at the cliff Lipe resort, they really have the cutest staff, the best food and the most beautiful and quiet private beach with great snorkeling. I’m so glad we decided to stay on this side of the island, away from all the other turists 😉 We went on a boat trip one day here to go do some snorkeling but I still think the best snorkeling was right here by the beach.

//

HĂ€r har ni nĂ„gra random bilder frĂ„n vackra Koh Lipe och The Cliff Lipe resort som vi bott pĂ„ i fem dagar hĂ€r. Ni kan se vĂ„ran villa pĂ„ den tredje bilden uppifrĂ„n, vi bodde i familiy ocean villan som har tvĂ„ vĂ„ningar. Jag kommer verkligen sakna det hĂ€r stĂ€llet och att fĂ„ duscha med utsikt mot haven och höra vĂ„gorna slĂ„ mot stranden. Önskar jag kunde flytta in! 😉  Om ni nĂ„gonsin Ă„ker till Koh Lipe sĂ„ kan jag varmt rekommendera att bo pĂ„ the cliff lipe resort, sötaste personalen, godaste maten och den vackraste och tysta privata stranden med grym snorkling! Jag Ă€r sĂ„ glad att vi bestĂ€mde oss för att bo pĂ„ den hĂ€r sidan av ön, lite avsides frĂ„n alla andra turister 😉 Vi Ă„kte pĂ„ en bĂ„ttrip en av dagarna för att snorkla, men vi var alla överens om att den bĂ€sta snorklingen fanns precis dĂ€r vi bodde. 

Love,

Kiki

12 Responses to “Koh Lipe Randoms”

  • kiki on

   Ja, kan verkligen rekommendera Koh Lipe, sĂ„ lugn och hĂ€rlig plats, kĂ€nns inte alls som det typiska turistförstörda platser som jag tycker att mĂ„nga andra delar av Thailand Ă€r. Det Ă€r dock en bit att ta sig, sĂ„ kolla upp noga hur ni vĂ€ljer att resa innan ni bestĂ€mmer er att Ă„ka med barn. NĂ€r vi reste hem nu sĂ„ tog vi speedbĂ„t frĂ„n Koh Lipe till nĂ€rmsta fastland och det tog ungefĂ€r en timme men dĂ„ var det vindstilla, kan ta lĂ€ngre tid och man kan fĂ„ rĂ€kna med att bli dyngsur (det blev vi pĂ„ vĂ€gen till Koh lipe). Finns dock fĂ€rjor att ta ocksĂ„ om man föredrar de 🙂 Kram

   Reply
 1. Anja on

  Hej smukke!
  Your blog is one ofthw most inspiring blog I know!
  Thanks!
  I did ask u this on Instagram, but I will try once more :
  Your ray Bans look oh so black and silver fantastic to me,- please share the name of the model 😀 <3
  Thank u in advance many many times !

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)