MENU
14:56 | February 23, 2016

From My Iphone

from my iphone
bykiki.frommyiphone

 

Crazy how fast I collect new random photos on my phone. But since I started this “from my iphone” post I love taking randoms with my phone even more. Here’s a few from the 1-2 weeks that already has passed by. Now me and Anton gonna go down and by coffee beans for our espresso machine, we’re out so I’m craving coffee more than ever right now!

//

Galet hur fort jag hinner samla ihop nya random-bilder med telefonen. Men sen jag startade den här nya kategorin så har det blivit ännu lite roligare att fota random-bilder. Ovan ser ni lite olika bilder från de 1-2 veckorna som redan sprungit förbi. Nu ska jag och Anton springa ner och köpa kaffebönor, bara för att vi har slut så suktar jag efter kaffe ännu lite mer, konstigt hur det funkar de där! 😉 

Xx,

Kiki

11 Responses to “From My Iphone”

    • kiki on

      Kanske är dom inte tillräckligt skarpa från början? Jag minskar ner mina mobilbilder i photoshop till de format som bloggen klarar av, så då blir dom inte så suddiga 🙂 Sen så fotar jag med en iphone 6s+ och jag tycker den tar super bra bilder 🙂 kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)