MENU
18:30 | February 25, 2016

Bedroom / Livingroom

Interior & Decor
bykiki-interior-bedroom-5 bykiki-interior-bedroom-4bykiki-interior-bedroom-2bykiki-interior-bedroom-9bykiki-interior-livingroom-9bykiki-interior-livingroom-7

 

Beedroom lamp from here! | Blanket from here! | Table from Kasenberg | Kate Moss poster from Konstlagret | Fur from here!

Hey peeps!

Best order this month most be this soft pink/beige blanket from Ellos that I got today (you can find it here!) It almost feels like a thin big scarf and I love it! It gave our bedroom a whole new look for spring, haha at least I think so! 😉 I’m sure Anton haven’t even notice anything yet! *grumpy face* I also moved the lamp from our livingroom to our bedroom yesterday and I think it turned out way better, I’ve been wanting to move it since I put it up in the livingroom but I know Anton gets really annoyed with me when I ask him to help me with the same thing 200 times cause I always change my mind! 😐 Haha uupsis! 😉  Luckily his friend Simon was here yesterday and could help us since Anton can’t with his leg right now. However, I think it turned out really good, what do you guys think?

//

Hej raringar! 

Bästa beställningen jag gjort denna månad är utan tvekan denna filt från Ellos som jag fick hem idag (ni hittar den här!) Den känns nästan som en stor tunn scarf och jag bara älskar den! Tyckte den gav sovrummet ett super lyft och värsta vårkänslan, tycker iallafall jag! 😉 Är helt säker på att Anton inte ens har märkt nån skillnad än! *grumpy face* 😉 Jag (läs Simon) flyttade även lampan i vardagsrummet till sovrummet igår och jag tyckte det blev mycket bättre. Har velat flytta den sen jag satte upp den i vardagsrummet från början men jag vet att Anton skulle bli galen om jag sa två dagar senare att den ska flyttas till andra rummet! 😉 Haha, kanske för att jag ändrar på saker 200 gånger eftersom jag aldrig kan bestämma mig 😐 Som tur är så var Simpa här igår och kunde hjälpa oss nu när Anton inte kan för sin benskada. Hursomhelst, jag tycker iallafall att det blev super bra, vad tycker ni? 🙂 Puss

Love,

Kiki

 

9 Responses to “Bedroom / Livingroom”

 1. Jasmin on

  Åh jag ääääälskar dina vackra bilder! Blir så sjukt inspirerad varje gång jag läser din blogg. Jag har en fråga och jag skulle bli så glad om du kanske kan hjälpa mig:
  När du fotar mat / kaffe, tex. två kaffekoppar och en macka så är alla tre fokuserade. När jag fotar uppifrån så kan min kamera (canon 5d mark II) bara fokusera en av dessa tre objekt. Jag använder ett 50mm 1,8 objektiv. Är det något fel på objektivet eller är det inställningarna? Tacksam för svar ! <3
  Kram

  Reply
  • kiki on

   Åh vad glad jag blir, tack så himla mycket!! 😀 Jag fotar med ett tameron 24-70 objektiv så det gör för de första lite skillnad. Ett 50 mm är ju ett närbildobjektiv, oftast köper man 50 mm när man vill fota skarpa bilder med suddig bakgrund 🙂 Men om du ökar blandare-antalet så blir bilden mer helbilds-fokuserad. När jag fotar kaffe mat etc så brukar jag ha bländaren på F5.0. Men även när jag fotar inredning, skulle jag haft lägre bländare-antal på t.ex sovrumsbilderna så skulle antingen dörrarna eller sängs bli ofokuserade. Prova att öka antalet och fota så fotar du en lika bild med lägre antal så får du se skillnaden 🙂 Hoppas du förstod vad jag surrar om! 😉 Kram

   Reply
 2. Patricia on

  Lampan passar ju helt perfekt i sovrummet! Åh vad jag älskar er lägenhet…din smak och ditt sätt att inreda är perfektion. Vet inte hur du lyckas få något så enkelt se så oroligt snyggt ut. Jag har aldrig varit glad för så “enkel” inredning innan jag hittade din blogg. Haha, nu vill jag inget hellre än att måla alla väggar vita/gråa och byta ut alla möbler till mer stilrena färger…

  Reply
 3. Ben Somers on

  Hi!

  My name is Ben, and my girlfriend saw this picture on pinterest a while ago. She fell in love with the knotted white blanket that is under the linen-looking beige blanket in those photos. She can’t stop talking about it, and her birthday is coming up, and I have been clicking pinterest links all over the place trying to find it. I finally found your site and am very excited! I want to surprise her with it, and I was wondering if you knew where you got it. I would appreciate it so much. Also she is gonna love the aesthetic of your site and will probably start following. Please email me at [email protected].

  Thanks!

  Ben

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)