MENU
9:29 | February 25, 2016

NOWO

Daily

 

sponsorskylt_nowobykiki-nowo-5bykiki-nowo-8

 Hej Finingar!

Visste ni att över 2,2 miljoner Svenskar oroar sig över sin framtida pension? Jag kan säga att trots min unga ålder så är jag en av dom. Senast förra veckan så pratade jag och min svärmor om detta. Sen jag blev egen företagare så har detta oroat mig ännu mer, när jag startade mitt företag för lite över ett år sedan så har det här varit en stor fundering hos mig, bland annat hur mycket jag ska börja pensionsspara i månaden.
Men nu så har NOWO lanserat ett nytt och lustfyllt sätt att pensionsspara på. Med det nya NOWO-mastercard kortet så kan du på ett enkelt sätt pensionsspara i din vardag. Du väljer själv hur många procent av allt du handlar för som ska dras till ditt pensionssparande. Säg t.ex. att du väljer att spara 6% på alla dina köp, handlar du då för t.ex 10 000 kr med NOWO-kortet en månad, då får du en räkning på 10 600kr varav 600 kr då går direkt till ditt pensionssparande.
Jag som t.ex väldigt ofta går ut och käkar lunch, säg att jag skulle köpa en lunch om dagen och betala med NOWO-kortet och t.ex välja att avsätta 6% av mina köp så skulle jag få 210 000 kr extra i pension när jag är 65 år. Jag gillar verkligen att sparande sker automatiskt och anpassar sig efter hur mycket pengar jag spenderar. De där extra kronorna på lunchen gör ingen större skillnad just nu – men över tid och med ränta-på-ränta-effekte kommer de pengarna verkligen göra stor skillnad när jag blir pensionär. Så man kan säga att man i stort sätt dricksar sig själv några kronor här och nu som gör stor skillnad i framtiden.

Du kan ladda ner NOWO-appen helt gratis där du som NOWO-medlem kan följa dina köp och ditt sparande. I appen kan du även ta del av erbjudanden från NOWOs samarbetspartners där de bidrar med extrapengar till din pension. Även om du inte är NOWO-medlem så kan du ladda ner appen för att få en inblick i hur mycket du skulle kunna spara utifrån ditt nuvarande konsumtionsmönster, då kan du också se hur mycket det skulle generera din framtida pension som NOWO-medlem.

Love,

Kiki

//

4 Responses to “NOWO”

 1. Elin on

  Hej finaste Kikki! Får jag fråga vad du använder för kamera och gärna objektiv (till dessa bilder här ovan). Var redigerar du bilderna? Mkt bra blogg! ❤️❤️❤️

  Reply
  • kiki on

   Hej Elin, tack vad glad jag blir! <3 jag fotar med en canon eos 6d och ett tameron 24-70 mm objektiv på dessa bilder. Redigerade dom i lightroom 🙂 Kram kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)