MENU
10:57 | February 26, 2016

Kitchen Details

Interior & Decor
IMG_6715-2IMG_6746 IMG_6728bykiki-interior-kitchen-2bykiki-interior-kitchen-5bykiki-interior-kitchen-4bykiki-interior-kitchen-3

 

Wooden cutting boards from Mio, Granit and Lundins säljlager | Marble cutting board from Interiorforyou | Concrete pot from Åhlens | Marble tray from Åhlens | Espresso Machine from kaffemaskiner.se

Good morning beauties!

I just want to start this post with saying THANK YOU! Every day I read the comments you leave here on my blog and it makes me SO incredibly happy! You all are always so sweet to me and you really make my job the best job in the world! I just wanted to let you know how much I appreaciate all your sweet words, I always read every single one of them 🙂 You’re the best! ♥

So since I already been doing some interior I thought I could keep going while I have some material for it! 😉 I hope you like it? Here’s some details from our kitchen right now, I bought some fresh herbs the other day and suddenly the kitchen looks 1o times better. I love mixing wooden cutting boards with marble, I just need to get another marble cutting board that I like. I also love the little basil I planted in a metal can from an old bean can I used for cooking! 🙂 Just a lil tip in case you don’t have a small pot for your fresh herbs 😉

//

God morgon raringar! 

Jag vill bara börja med att säga TACK! Blir så himla glad varje gång jag klickar mig in på bloggen och läser alla era fina kommentarer som ni lämnar här jämt! Ni är så himla fina allihopa och ni gör verkligen mitt jobb till de bästa i världen! 😉 Ville bara att ni skulle veta hur mycket jag uppskattar alla era fina ord 🙂 Ni är bäst! ♥

Så eftersom jag ändå är inne i inredningsträsket och eftersom jag har lite nytt inredningsmaterial så tänkte jag att jag fortsätter lite i den kategorin. Hoppas ni gillar de? 🙂 Här är iallafall lite detaljer ifrån köket, köpte färska kryddor tidigare i veckan och direkt så ser köket 10 gånger bättre ut. Jag älskar att mixa skärbrädor i trä med marmor och gröna kryddor. Ska nog försöka hitta en till mormorskärbräda att ställa i köket. Det är ju så fint att både ha inredningsmässigt men också att ha som uppläggninsfat 🙂 Så älskar jag den lilla metallburken som jag planterat basilikan i, de är en gammal bönburk som jag använt i matlagningen, jag sparar alltid dom burkarna för tycker dom är så häftiga 🙂 Ett bra tips också om ni inte har någon liten kruka att plantera kryddor i, diska ur en bön/majs-burk och använd den som kruka 🙂 

Love,

Kiki

 

8 Responses to “Kitchen Details”

  • kiki on

   Kan försöka tror dock inte att det finns några vinklar jag aldrig fotat :’D Men snart kommer vardagsrummet och köket få en ny look så då tänkte jag fota de 🙂 Kram

   Reply
 1. Simone on

  We have mostly the same interior taste, every time I see your posts I am just awed 🙂
  But one thing I really would like to know, where did you get your white coffee cups from? I have been searching for such cups basically forever, to no avail. I would really appreciate it if you could tell me.

  Have a great Sunday, Simone**

  Reply
 2. Sylvia on

  Love the pics, and definitely loving that espresso machine! It is on my “Must Have” list! Thanks for the link 🙂 Now, if only I could convince my sambo to drink coffee! He does not like hockey (horrors!), snow or coffee! I wonder if he is actually Swedish sometimes lol (only kidding 🙂 )

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)