MENU
18:45 | February 26, 2016

Marble Lamp

Interior & Decor
bykiki-interior-decoration-18bykiki-interior-decoration-15bykiki-interior-decoration-13

 

Lamp from Ellos, here!

 

Here’s the new marble lamp I ordered from Ellos earlier this week. I haven’t really decided where to put it yet, but I have a feeling it will get moved around quite a lot. But right now I have it like in the pictures above, on the sideboard with some pretty books and a cactus. I’m so happy I finally decided to order this one, I think it will come to great use for future decorations.

//

Här är den nya lampan som jag beställde från Ellos tidigare i veckan. Jag har inte riktigt bestämt vart jag ska ha den än men jag har en känsla av att den kommer att flyttas runt en del. Men just nu står den som på bilderna ovan, på skänken med lite snygga böcker och en kaktus. Jag är så glad att jag äntligen bestämde mig för att klicka hem denna, har en känsla av att den kommer komma till riktigt bra användning för framtida inrednings-stylings. 

Xx,

Kiki

 

2 Responses to “Marble Lamp”

Leave a Reply

  • (will not be published)