MENU
20:07 | February 28, 2016

Quality time

Daily
Processed with VSCOcam with a5 preset

Juice from Juica

 Hey fellows!

This weekend I took some time off my blog and instagram to spend more time with my family, so today I started the day with a workout with my friend Ida then we went skating with my family and it was so much fun! It’s been really nice to just put away the computer and the phone for the weekend and spend time with my family and friends. So now I’m back with tons of new energy 😉 Tonight I’m just spending the evening home by myself, Anton is at the rink watching the game so I’m just gonna lay low and deal with some sunday night work with Turtle by my side! 🙂 I hope you all had a nice weekend!

//

Hej vänner!

Jag tog helgen ledigt från både dator och instagram för att spendera tid med familjen och vänner, så i fredags var jag med min systerdotter hela dagen sen sov hon över hos oss, på lördagen så träffade jag Emilie och Teresa på kaffe sen var det middag för familj och vänner hos mamma, idag började jag dagen med ett träningspass med Ida och sen åkte vi och mötte upp min familj för skridskor och grillning, helt perfekt helg och precis vad jag behövde! 🙂 Ikväll är Anton på rinken och kollar på deras match och jag spenderar kvällen hemma med Turtle och jobb, rätt så skönt efter en helg fylld med kärlek och skoj! 🙂 Hoppas ni också haft en fin helg!

Kom ihåg att ni bara har till slutet av februari på er att få 15% rabatt när ni beställer hem Juicas nyttiga juicer till dörren, använd bara koden Kristin15! 🙂 

Xx,

Kiki

4 Responses to “Quality time”

Leave a Reply

  • (will not be published)