MENU
19:01 | February 29, 2016

Neon Rose

Outfits
bykiki-neon-rose-13bykiki-neon-rose-6bykiki-neon-rose-10bykiki-neon-rose-11bykiki-neon-rose-15

 

Coat from Neon Rose | Watch from Waldor Watches | Top from Kaia-clothing | Jeans from Bikbok | Shoes from jennie-ellen  | Sunnies from Nividas |

Yes, you see right, my outfit posts are back, yay haha!! 😉 I’m so obsessed with all my new coats from Neon Rose, I have showed you the grey and burgundy one on my instagram already. I was a bit nervous I would think this one was too long since I’m not that tall, but the longer the better! I honestly have a huge obsession for long coats so I’m really in love with this one. I’m also in LOVE with my new sunnies from Nividas that I haven’t showed you before, new favs for sure!

//

Yes, ni ser rätt! Outfit-inläggen är tillbaka! 😉 Jag är himla kär i mina nya fina kappor från Neon Rose, jag har visat er den gråa och en vinröda på instagram redan. Jag var lite nervös att denna skulle bli för lång eftersom jag inte är allt från lång själv, men desto längre desto bättre! 😉 Jag har verkligen en grej för långa kappar så jag blev väldigt kär i denna som dessutom råkar vara i min favoritfärg. Jag diggar även mina nya solglasögon från Nividas skarpt, helt klart mina nya favoriter! 🙂 

Xx,

Kiki

7 Responses to “Neon Rose”

 1. Lotta on

  Kanske en superkorkad fråga, men jag har undrat sjukt länge;
  Hur tar du bilderna till bloggen? Har du fotograf med dig vid såna här tillfällen? Eller kör man med självutlösare på kameran, eller hur gör ni bloggare?
  Tänkte på alla bilder från Thailand (fina btw!), vem tog de bilderna på dig?
  Får familjemedlemmar ställa upp som ofrivilliga fotografer när ni är ute på?

  Nyfiken och fundersam. Tänker mer på det än på bildmotiven haha..

  Reply
  • kiki on

   Inte alls en korkad fråga 😉 familjen och vänner brukar hjälpa mig att fota, dvs den som är närmst till hands. Ofrivilliga är dom dock inte, dom flesta tycker om att hjälpa till att fota 🙂 det tar dessutom inte många minuterar. Kram 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)