MENU
14:38 | April 18, 2016

Mexico Through My Phone

Around the world,Daily
bykiki-frommyphone-mexico

 

Hi darlings!

So I found some more photos I been taking with my phone in Mexico, or the coffee pic is from New york, but anyways, is it ok to miss this already? I really love to travel so I can’t wait for all the up coming trips and our move to Canada.

However, today I’ve been working on some really fun instagram campaigns coming up this month and in an hour I have a really exciting Skype meeting that I can’t tell you much more about right now. Hope you all are having a fabulous day! Xx

//

Hej raringar! 

Så hittade lite fler bilder på telefonen som jag tog i mexico, eller kaffebilden är från new york och någon av dom kanske ni redan sett på instagram. Är det ok att längta tillbaka redan? 😉 Älskar verkligen att resa så är väldigt taggad på alla resor som dyker upp plus våran flytt till Kanada i höst. 

Hursomhelst, idag har jag jobbat med några riktigt roliga instagram-kampanjer som kommer dyka upp på instagram under april och om en timme ungefär har jag ett super spännande skype-möte som jag tyvärr inte kan berätta så mycket mer om just nu men ni kommer få veta allt framöver. Hoppas ni har en super fin dag! Puss

7 Responses to “Mexico Through My Phone”

Leave a Reply

  • (will not be published)