MENU
20:43 | April 19, 2016

A little spring detail

Interior & Decor
bykiki-interior-bedroom-spring-5 bykiki-interior-bedroom-spring-4 bykiki-interior-bedroom-spring-3 bykiki-interior-bedroom-spring-2

 

Feels like it was a long time ago I blogged about interior but it’s actually not, it probably just feels like that cause it’s been a lot of travel pics on the blog lately. Anyhow, I ran by the flower store today and found these pretty twigs, so now it feels like spring in our apartment. De pretty blanket is from Ellos and you can find it here, and the big pillows in the back is by Himla and you can find them here!

//

Känns som det var länge sen jag bloggade om inredning, även fast det inte alls är så länge sen, kanske för att det blivit mycket rese-bilder på bloggen den senaste tiden. Sprang iallafall förbi en blombutik efter en lunch på stan idag och hittade dessa urfina kvistar. Blev så himla fint och vårigt i hemmet direkt, precis vad som behövdes. Den fina pläden kommer ifrån Ellos och den hittar ni Här och dom bakre kuddarna är från märket Himla och dom kan ni köpa Här 🙂

 

2 Responses to “A little spring detail”

Leave a Reply

  • (will not be published)