MENU
17:02 | April 21, 2016

Two Piece Set

Outfits
bykiki-sanne-alexandra-5 bykiki-sanne-alexandra-7bykiki-sanne-alexandra-9bykiki-sanne-alexandra-8

 

Skirt and top from here! Use the code Kristin20 to get 20% off your purchase 🙂

This pretty little two piece set by Sanne-Alexandra was waiting in my mailbox when I got back from Mexico. I feel like this set is SO me! Suede, nude, crop and tight, just how I like it! 🙂

Anyhoo, I’ve spent so much time by the computer this week, I’ve been working on the computer from 8 till like 10pm, so there’s no doubt that I’ve got a lot of things done, specially paperwork (uuugh), but I’ve also been working on some really exciting things that I can’t wait to share with you guys 🙂

From one thing to another, how amazing isn’t the lightning in our apartment right now? I love it! And today wasn’t even sunny and it still looks really bright and nice 😛

//

Detta snygga two-piece set väntade på mig när jag kom hem från Mexico. Tycker de känns SÅ jag! Mocka, nude, croppat och tight, just how I like it! 🙂 

Hursom, har spenderat timmar vid datorn och telefonen den här veckan, har seriöst suttit från 8 till 10 på kvällarna och jobbat, så skymtar ni någon med fyrkantiga ögon ska kan det mycket möjligt vara jag 😉 Inget snack om att jag fått mycket gjort iallafall, speciellt pappersjobb, uuh, så skönt att ha de gjort(!), men har även jobbat med super spännande grejer som jag knappt kan vänta tills jag får dela med mig av! 

Från det ena till det andra, hur fint ljus är det inte i vår lägenhet just nu? Jag älskar de! Idag var det inte ens soligt ute och ändå blev bilderna så ljusa och fina! Nu ska jag jobba på ett tag till sen tar jag kvällen ledigt för bio med hjärtat, ska se djungelboken, någon som sett den än? 

14 Responses to “Two Piece Set”

  1. Brankica Lotos on

    Hi Kiki! I’am following you on instagram!
    I love this post especialy this skirt, the color, totally my taste:-)
    And also i love your interior and that blanket it’s so cloudy:-)!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)