MENU
17:19 | April 22, 2016

Inspiration of the day

Interior & Decor
bykiki-trendenser

 

So I was searching around on the internet, I was suppose to do other things but you know, Pinterest got in the way. But it’s friday and I’m going to meet up with the girls in a bit, so I blame it on that! 😉 However, in the middle of searching for nothing I came across a picture of Trendenser’s beautiful studio/office in an old industrial building and I can just say, perfection in every inch. The wooden floor, the height of the ceiling, the industrial windows, the mix of different kind of wood, white and green. It’s not very common that I find interior inspiration were I love all of it, usually I would have change something or have done some things differently. But in this case I can’t find a thing I would have done differently. -No, not a thing.

//

Så jag satt och sökte runt på nätet när jag egentligen skulle sätta mig med faktureringar, men ni vet hur de där är, ibland blir man bara distraherad av annat, och det är ju trots allt fredag, så får skylla på de! 😉 Kom iallafall över en bild på Trendensers ursnygga studio i ett gammalt spinneri på Pinterest och efter att jag klickade vidare lite grann fann jag 4 stycken bilder från studion/kontoret som bara fick mig att häpna. Perfektion i varje kvadrat säger jag. Golvet, den höga takhöjden, de industriella fönstrena, blandningen mellan olika träslag- matchat med vitt och gröna växter. Det är inte ofta jag hittar inredning som faller mig i smaken i minsta detalj, oftast är det någonting jag skulle bytt ut eller gjort annorlunda, men ovan finner jag inte ett fel. Inte ett enda fel. 

One Response to “Inspiration of the day”

  1. Camilla on

    Det är så kul att kika in p din blogg ibland för man känner igen sig så mycket i vad man själv inspireras av. allt här hemma är typ vitt svart grått o betong. Love it 😀

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)