MENU
22:28 | April 24, 2016

Fresh Spices

Interior & Decor
bykiki-interior-decor-kitchen-4 bykiki-interior-decor-kitchen-3 bykiki-interior-decor-kitchen-2 bykiki-interior-decor-kitchen

 

My best purchase this month most be this little zinc-pot from Granit, were I keep oil, fresh spices, salt and pepper. I think it turned out really good in our kitchen. It’s a nice little detail and if I get sick of having it there I can just plant fresh spices in it and put it somewhere else 🙂 The kitchen towel is from Bruka design and the wooden cutting board in the back is from granit as well.

//

MĂ„nadens kanske bĂ€sta inrednings-köp, en zink-“lĂ„da” frĂ„n Granit dĂ€r jag förvarar oljor, kryddor, salt och peppar. Passade helt perfekt in i köket, tycker jag. Och tröttnar jag pĂ„ att ha den dĂ€r sĂ„ kan jag plantera kryddor i den och stĂ€lla den nĂ„gon annanstans. Kryddorna har jag planterat i tvĂ„ gamla bönburkar, kökshandduken kommer ifrĂ„n Bruka design och den bakre skĂ€rbrĂ€dan Ă€r frĂ„n Granit. 

One Response to “Fresh Spices”

Leave a Reply

  • (will not be published)