MENU
21:12 | April 25, 2016

Webshop favorites

Interior & Decor
bykiki-interior-

 

Stool from here | White Blanket from here | Marble cutting board from here| Baskets from here | Sheets from here

Hey Pretty people!

Sorry about all the interior posts lately, it’s pretty obvious that I’ve missed blogging about interior when I’ve been traveling a lot. And also once again I think sling is the most inspiring time of the year to decorate. Above you can see some items that are more than welcome to move in to our home. I really need to get some sheets in linen, but I haven’t found any that aren’t itchy. Do you have any sheets in linen that aren’t itchy?  I would love to get pink sheets, cause I mean just look at the inspiration picture, how sweet? Love the bedding. I might also order the two baskets from bloomingville, I just can’t get enough of different baskets, they really are so useful. You can put pillows or blankets in them, or put a plant in it or just leave them as they are on the floor or on a sideboard 🙂

//

Hej på er! 

Ursäkta all inrednings-bombning, men det märks kanske att jag saknat att blogga om inredning nu när jag rest mycket 😉 Sen så är ju verkligen våren återigen den absolut roligaste tiden att hålla på med inredning. Ovan ser ni lite olika saker som gärna hade fått flyttat hem till mig. Måste verkligen skaffa mig lakan i linne, det är absolut finast att bädda med tycker jag, men jag har inte hittat några linne-lakan som är tillräckligt mjuka, tycker oftast att dom sticks lite. Håller ni inte med? Har ni några tips på linne-lakan som ni tycker är sköna? Jag skulle faktiskt vilja ha både rosa och vita 🙂 Även korgarna från Bloomingville kan komma att klickas hem, kan inte få nog av korgar. Dom är dessutom så galet användbara. Funkar både att ha plädar/kuddar i eller bara plantera ett träd eller t.ex en kaktus. Dom är även snygga att bara ha ståendes på golvet eller på en skänk 🙂 

2 Responses to “Webshop favorites”

  1. Stephanie on

    Linnelakan är det absolut bästa som finns, vi köpte från HM först och efter det vill vi bara sova i linne. Så bekvämt, det är aldrig för varmt eller kallt och dom håller sej fräscha länge. Kan tipsa om lakanen från Tell Me More, vi är jättenöjda med dom! 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)