MENU
10:49 | April 27, 2016

Office Day

Daily,Inspiration
bykiki-interior-office-3 bykiki-interior-office-2

 

Marble lamp from here!

Hey babes!

I’m gonna try to start getting better and making my “morning” posts. I use to always make one post in the morning and then one or two in the afternoon, you’d think that with time I would work faster and faster, but the fact is that I’m just getting more and more careful with my posts. I also usually work on other things in the morning, like collaborations, email, paper works etc but I think it’s kinda relaxing to make a latte in the morning and start blogging right away, so I’ll try to start doing that more 🙂 But shooting and editing take quite some time so even if I shoot in the morning the post might not come up until the afternoon, but that’s something I need to get better on, planning my time! 😉

However, shooting my “office” this morning made me want a real office space so bad. I took these pictures on the sideboard to get a different look from what I use to shoot. Have you notice that I’ve improved my latte art skills? -Oh, thank you! 😉

//

Hej darlings! 

Jag ska försöka bli bättre på att publicera ett “morgon” inlägg här på bloggen. Jag brukade ju alltid publicera ett inlägg på morgonen och ett-två inlägg på eftermiddagen. För jag tycker de är så himla mysigt att börja dagen med att dricka kaffe och blogga. Man skulle ju kunna tro att jag är blixtsnabb på att fota och redigera bilder efter alla dessa år men faktum är att jag bara blir segare (eller snarare mer noggrann) med åren. Sen så har bloggen blivit så mycket mer än bara blogg-inlägg, nu gör jag så mycket annat runt om bloggen och jobbar med en hel del företag via bland annat instagram, jag driver även företag nu som jag inte gjorde då. Så tiden går åt till mycket annat,  men jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga lite oftare igen, för jag tycker ju att det är så roligt 🙂 

Hursomhelst, gjorde en liten “kontors”-fotografering imorse och de fick mig bara att vilja ha ett riktigt kontorsutrymme ännu mer. Dessa bilder fotade jag alltså på vår skänk i vardagsrummet för att få en lite “annorlunda” look från de jag brukar fota här hemma. Förresten, har ni sett hur bra mina latte-skills har blivit? -Åh tack så mycket 😉 

10 Responses to “Office Day”

 1. Jennifer on

  Mysigt med morgoninlägg! skulle du kunna göra ett inlägg om hur en typisk arbetsdag ser ut för dig? Och gärna berätta lite om ditt företag, skulle va så kul!

  Reply
  • kiki on

   Jag har faktiskt använt antingen en bandeau bikini-top eller en bh utan band 🙂 Ibland kan man tom använda sin vanliga favorit-bh och dra ner banden, brukar funka om man bär en tight off-shoulder top 🙂 Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)