MENU
20:29 | April 27, 2016

Summer Favorites

Daily
bykiki-summer-wanties

 

(Credits and adlinks) 1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here

Hey fellows!

I went on Nelly.com and saw that they had a good discount until tomorrow, so I picked out my favorites for you. I already have number 1 but the rest are welcome to move in to my closet! 🙂 The bags are from Ellos and I’m just dying over number 7, SO damn pretty!

//

Hej fina ni! 

Jag klickade in på Nelly idag och såg att dom hade bra rabatt på hela köpet tills imorgon, så plockade ut mina favoriter så jag kunde tipsa er också 🙂 Jag har redan nummer 1, men resten får gärna flytta in i min garderob. Väskorna från ellos är ju bara för snygga, funderar stark på att klicka hem nummer 7, men vi får se, måste fundera lite till 🙂 

2 Responses to “Summer Favorites”

Leave a Reply

  • (will not be published)