MENU
10:44 | April 28, 2016

Shiseido

Daily
sponsorskylt (1)_Shiseido bykiki-shiseido-16bykiki-shiseidobykiki-shiseido-

 

Hej vänner!

Som jag skrev i ett inlägg för några veckor sedan så har jag denna månad fått chansen att testa Shiseidos produkter. Denna gång har jag lagt fokus på deras Foundation, Fix mist och Ibuki sleeping mask.
Min hud är väldigt upp och ner, på kvällarna efter jag tvättat och smort in ansiktet så känns huden rätt så bra men ganska så torr, när jag vaknar är min hud istället super-blank och rätt så oljig. Något som jag försökt få bukt på ett tag nu. Ibuki Quick fix är en vårdande fuktgelé i sprayform som skyddar huden under dagen och som förebygger just blank hud.

Ibuki sleeping mask är nog min favorit-produkt från Shiseido just nu, man lägger på den på kvällen, den ger maximalt med fukt och reparerar huden över natten. När jag sitter och jobbar vid datorn på dagarna så kan jag inte låta bli att pilla bort små skavanker i ansiktet, tänker inte ens på att jag gör de och de är något jag verkligen måste sluta med… Men därför tror jag att denna sleeping mask har blivit min stora favorit, fukt fukt och mera fukt är vad min hud behöver efter många timmar framför datorn. Dessutom så luktar masken galet gott, stort plus tycker jag!

Shiseidos foundation har jag använt i stort sätt varje dag sen jag fick hem den, den är len som sammet och man får inte den där “kakiga” känslan i ansiktet som jag ofta tycker man kan få när man använder foundation. Den jämnar ut huden och ger en naturlig look, som jag personligen eftersträvar när jag sminkar mig.

Om ni är sugen på att klicka hem några av produkterna så finns dom på Shopping4net och du får just nu 10% rabatt om du använder koden SHISEIDOBYKICKI

One Response to “Shiseido”

  1. pia on

    Hey! Could I just ask you what size you use to those Levis 501 jeans? The size guide was a little bit confusing to me. Im a xs, a 34 EU if that would help.
    Hope you will give me an answer 🙂
    Great blog by the way! Have a nice day 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)