MENU
12:34 | April 30, 2016

White & Bright

Interior & Decor
bykiki-interior-livingroom-2 bykiki-interior-livingroom-3bykiki-interior-window-fig-3 bykiki-interior-window-fig-4bykiki-interior-bedroom-7bykiki-livingroom-fig

 

Some pictures from our livingroom right now. Couches from rum21 | Cactus from Granit | Vase from Bruka design | Marble table from Kasenberg | Stool from ORdesign

Hey darlings!

Yesterday I took the opportunity to go with Anton to Stockholm, he went to see a doctor and I went and did some errands in the city. So we were only there for a few hours but I got a lot done still which was good 🙂

Tonight my girls are coming over for dinner and drinks, think I might gonna make us Sangria again (I did it last night for me and Anton), I always forget how good it is until I make it, you can make it in soo many different ways so I usually just use what I have at home.
But first my friends I’m waiting for ORdesign to come by with our new bench, it’s the same guy that made our wooden kitchen table that I’m obsessed with still.

//

Hej vänner! 

Igår åkte jag med Anton till Stockholm när han skulle träffa en sjukgymnast, så då passade jag på att springa några ärenden på stan i samma veva. Blev bara några timmar men fick ändå en del grejer gjort, så de var ju bra 🙂 

Ikväll så kommer mina damer över på middag och drinkar, tror jag ska göra Sangria igen (gjorde de igår till mig och Anton). Jag glömmer alltid bort hur gott det är med Sangria, tills jag gör de 😉 Så kan man ju göra de på SÅ många olika vis, oftast använder jag bara de jag har hemma och det blir prima! 🙂 
Men först mina vänner så kommer ORdesign förbi här med en ny möbel till oss, det är samma kille som gjort vårt fina träbord som jag fortfarande är helt galen i, och den fina pallen ni ser i bilden ovan.

5 Responses to “White & Bright”

 1. Johanna on

  Jätte fina bilder! Jag har en fråga till dig angående dina collage (t.ex. on my mind….) hur gör de? vilket program använder du? Om du använder Photoshop – har du betalat pengar för det, har du det programet på datorn – vad heter det? 🙂

  TAck och hoppas du har haft en bra Valborg

  Reply
  • kiki on

   Tack snälla 🙂 ja, jag använder Photoshop som jag betalar för varje månad 🙂 hur man gör dom i Photoshop är nog enklast att youtube fram beroende på vilken dator du har etc 🙂 hoppas de var till lite hjälp, kram! 🙂

   Reply
 2. Anna on

  Hei Kristin!

  Blir superinspirert av både stilen din i mote og interiør. Kan du være så snill og fortelle meg hvilken størrelse det er på BESTÅ-hyllene deres? 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)