MENU
11:38 | May 3, 2016

Quick & Easy Recipe

Food & Recipes
bykiki-chicken-pasta-recipe

 

Hej darlings!

Finally spring has arrived to Sweden (I feel like i’ve said this before lol) 😉
Did a quick and easy lunch yesterday after me and Anton had finished off our morning workout (not together though haha), we barely had anything at home, but I still managed to make a really yummy lunch so I thought I could share the recipe with you.

Boil the pasta
Fry the chicken in oil, split some cocktail tomatoes in the middle and fry for a bit with the chicken, add some cream fresh (sour cream) and season with salt, basil, onion pepper, black pepper and pressed garlic. Top it with more tomatoes and fresh basil if you like it.
I think it was a pretty bad idea to share this recipe 30 minutes before lunch cause now I’m starving! 😉

//

Hej vÀnner! 

Vilket vĂ„r-vĂ€der det bjuds pĂ„, underbart! 🙂
SlĂ€ngde ihop en snabb lunch igĂ„r efter att jag och Anton hade börjat dagen med ett hĂ„rt trĂ€nings-pass, dock inte tillsammans! 😉 Vi hade nĂ€stan ingenting hemma men lyckades fĂ„ ihop ett riktigt smarrigt och enkelt recept Ă€ndĂ„, sĂ„ tĂ€nkte jag skulle dela med mig av receptet till er 🙂

Koka valfri pasta
Stek kycklingen i bitar i olja tills den Àr genomstekt, dela nÄgra körsbÀrstomater och vÀrm pÄ tillsammans med kycklingen, hÀll i en creamfresh, krydda med basilika, salt, pressad vitlök, svartpeppar och lite lökpulver, smaka av och servera med nÄgra fÀrska körsbÀrstomater och lite fÀrsk basilika om du gillar de, super gott och tar endast nÄgra minuter att laga.
Dum idĂ© att blogga om mat en halvtimme innan lunch, nu blev jag super-hungrig 😉 

2 Responses to “Quick & Easy Recipe”

Leave a Reply

  • (will not be published)