MENU
18:31 | May 22, 2016

Boxer Braids

videor

I always get tons of questions of how I’m making my braids, so I finally made a little tutorial of how I’m making my boxer braids. I hope you can see what I’m doing, it might look kinda messy and hard in the video but I still hope it helped you a little bit. Oh and please don’t mind the dirty mirror 😉 I forgot that my niece and nephew was over this week = hand prints all over the mirror, every time! :’D

//

Jag får alltid massvis med frågor om hur jag gör mina flätor, så jag har äntligen gjort en liten tutorial på hur jag gör mina inbakade flätor. Jag hoppas ni kan se på ett ungefär hur jag gör, det kanske ser lite rörigt och svårt ut i videon men jag hoppas det ändå det kan vara till lite hjälp 🙂 Åh och ursäkta den smutsiga spegeln, måste ha glömt att mina syskonbarn var här i veckan vilket betyder handavtryck på hela spegeln, varje gång! :’D 

3 Responses to “Boxer Braids”

 1. anna on

  Åh, din svarta bikiniöverdel som du visade på IG idag. Orkar du snälla berätta var du köpt den? Så otroligt fin <3

  Och för att inte tala om dig. DU är fantastiskt vacker!

  Reply
  • kiki on

   Men tack snälla! 🙂 den kommer från kiniswimwear och är egentligen “costume made”men det är bara en svart vanlig trekant-bikini som jag knutit i banden bakom istället för runt nacken 🙂 så billigare att köpa en vanlig svart nånstans 🙂 kram kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)