MENU
18:23 | May 25, 2016

Wedding in my mind

wedding plans
wedding-first-post

 So as you all probably know me and Anton got engage last summer. We said right away we didn’t wanna rush with the wedding, so we have decided to get married summer 2018, feels so far away lol.. But knowing me I really wanna have time to plan everything and I don’t wanna feel stressed about it, specially since I know I have a lot of work coming up this fall/winter.

So we’ve been thinking of slowly starting to plan it this winter, that’s 1,5 year before the wedding and I thought it might would be fun if I shared some of our wedding ideas with you?

With that said, here’s my first wedding post! It feels pretty crazy to be blogging about it even though we’ve already been engage for almost a year. I hope you are excited to follow this new category and I would love to hear all your wedding advice and experiences if you have any 🙂 Xx

//

Som de flesta av er förmodligen redan vet så förlovade Anton och jag oss förra sommaren. Vi sa direkt att vi inte kände för att stressa med att ha ett bröllop men nu har vi bestämt för att gifta oss 2018, känns som en livstid dit ungefär! 😉 Men jag känner mig själv och vet att jag är lite av en perfektionist och verkligen vill att vi ska ha tid på oss att planera. Så vi kommer nog att börja planera lite smått denna vinter, alltså 1,5 år innan bröllopet och jag tänkte att det kunde vara kul om jag delade med mig av lite bröllops-idéer och tankar här på bloggen. Har fått ett gäng frågor om bröllop etc och från början var det absolut ingen självklarhet att jag skulle dela med mig av det här på bloggen men nu har jag äntligen bestämt att jag kommer dela med mig av en hel del här 🙂

Så med de sagt, här är mitt första bröllops-inlägg!! Känns overkligt att skriva de även fast vi redan varit förlovade i ett år. Jag hoppas att ni kommer att uppskatta att jag delar med mig av detta och alla era tips och erfarenheter är mer än välkomna! 🙂 Puss!

11 Responses to “Wedding in my mind”

 1. Julia on

  De är jätte spännande ! Ska bli super kul å höra de Du delar med dig av! Min bror gifter sig i sommar och de är så kul att höra all planering!!

  Kram !

  Reply
 2. Elsa on

  Du borde verkligen kontakta Fanny Staaf! Hon är superduktig och har gjort bröllop i både New York City och Australien! Hon håller på att starta sitt egna företag i Sverige nu och är redan fullbokad för 2017 🙂 Hon kan säkert hjälpa er att göra alla era drömmar till verklighet och underlätta och så! Vet själv när jag planerade mitt bröllop att man vet ju knappt vart man ska börja, haha. Du kan maila henne på [email protected]!

  Stor kram och tack för en bra blogg 😀

  Reply
 3. Holly on

  Hi,
  Your blog is absolutely beautiful! I’m currently starting up a Swedish Lifestyle blog for work and stumbled across yours whilst trying to find inspo. Can I ask where you found the wedding dress image in the top right corner? It’s out of this world!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)