MENU
18:10 | May 27, 2016

From My Iphone

from my iphone
bykiki-from-my-phone

 

I turned in my phone earlier this week cause I cracked my screen (I knoww SO annoying!) so I got to borrow a phone in the meantime and the memory was wayy too small to fit all my shit on, so I didn’t have any pictures or contacts or anything! HOWEVER, that’s why I haven’t done any “from my iphone” posts in a while. But now I’ve collect a few new photos that I haven’t posted on instagram or anywhere else. I hope you like them! 😉

//

Jag lämnade in min telefon på reparation tidigare i veckan eftersom jag tappade min telefon så att skärmen sprack (jag vet, så klantigt och så irriterande!) så jag fick en lånetelefon så länge som hade alldeles förlite utrymme för att få plats med all min skit (tusentals bilder med andra ord) 😉 Så jag hade varken några bilder eller kontakter på den under tiden. HURSOMHELST, därför har jag inte lagt upp något “from my iphone” inlägg på ett tag. Men nu har jag lyckats samla ihop lite bilder igen som jag inte lagt ut på instagram eller någon annanstans. Hoppas ni gillar’t! 🙂 Puss! 

8 Responses to “From My Iphone”

 1. Klara on

  Hejhej, är bilden med de rosa puma-slipsen din eller någon annans?? Om det är din, vart köpte du dem?? Såå coola!!!

  Reply
  • kiki on

   Press-kontoret skickade ut dom till mig i en gåva, så vet faktiskt inte vilken butik man hittar dom i, rihannas kollektion för puma brukar dock sälja slut snabbt. Fenty heter dom iallafall om du vill söka runt 🙂 kram

   Reply
 2. Ellenour on

  Love your blog sooo much!!
  Feels like you Dont blog as much any longer, Why?
  Pleaseeeee update more!!!

  Ilysm

  Reply
 3. Cornelia on

  Åh, den svarta jackan med fransarna på första bilden, var ifrån kommer den?! SÅÅ SNYGG! Tusen tack för en fantastisk blogg, du är så grym!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)