MENU
14:47 | May 30, 2016

On My Mind May 30

on my mind
bykiki-onmymind-may30

 

I’m obsessed with patios in the summer, I love going out for dinner, drinks or just coffee with friends and family. It’s just one of my favorite things to do. So today I’m dreaming of a summer house somewhere warm, churros dipped in hot chocolate, a mercedes (yesssss please), yummy drinks and wine nights with friends, coffee dates and hot summer nights. With that said, I’m very excited for june and to create lots of new summer memories 🙂

//

På sommaren är jag som tokig i uteserveringar, jag älskar att gå ut och käka eller fika med vänner och familj, det är verkligen så himla mysigt. Så idag drömmer jag om ett sommarhus i värmen, churros doppat i smält choklad, en mercedes (ja tack!), goda drinkar och vin-kvällar med vänner, kaffe reps och varma sommarkvällar. Så jag är med andra ord redo för Juni och massa mysiga stunder! 🙂 

4 Responses to “On My Mind May 30”

Leave a Reply

  • (will not be published)