MENU
21:21 | June 12, 2016

Mood & latest news

Daily
Processed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with a9 preset

 

Hey babies!

I actually started my day with a workout session, went to the gym first but it was closed(!), so I did a little outdoor workout at my moms backyard instead as some of you probably saw on my snapchat @kixiiii. Apparently the gym is closed on weekends all summer, so annoying! I usually don’t workout on weekends but this week I didn’t workout on monday and tuesday since I were in Stockholm. Well however, at least I got a little workout done.

So guys! Today we found out we are moving to Vancouver in the beginning of August! I really wasn’t expecting that. Anton was suppose to move in the beginning of September and I was gonna move a month or two after him, but now the plans are changed and we are flying there together in the beginning of august. I’m super excited but sad to leave my family and friends for so long, I’ve gotten so used to have them around me at all times now since we’ve been living in our hometown for the passed three years.. But it will be good. And I’m SO happy I’ll get to see my friend Emilie who lives there before she’s moving to russia for the season. I’m going to Croatia and France next weekend too, and will be gone for two weeks so I won’t get to spend that much time with my family and friends before I move.

//

Hej finingar! 

Jag startade faktiskt min söndag med ett träningspass, åkte till gymmet först men de var stängt(!), så jag körde ett utomhus pass på mammas baksida istället som några av er säkert såg på min snapchat @kixiiii. Tydligen så är gymmet stängt på helger hela sommaren, så irriterande!;) Jag brukar visserligen inte träna på helgerna men denna vecka missade jag två pass eftersom jag var i Stockholm. Men jag fick iallafall ett litet pass gjort idag ändå. 

Men vetni! Idag fick vi reda på att vi flyttar till Vancouver i början på Augusti redan! Jag var verkligen inte beredd på de. Anton skulle ha flyttat i början på September och jag skulle ha flyttat en eller två månader efter honom. Men nu kommer vi flyga dit tillsammans i början på Augusti istället. Det ska verkligen bli så spännande med lite nya äventyr men är så ledsen att jag behöver lämna min familj och mina vänner igen, har blivit så himla van att ha dom runt mig 24/7 nu eftersom vi bott i vår hemstad de tre senaste åren. Men det kommer bli bra, och jag är SÅ glad att jag kommer hinna träffa en av mina närmsta vänner Emilie som bor där innan hon flyttar till Ryssland över säsongen. Jag åker ju till Kroatien nästa helg också och sen Frankrike direkt, så blir borta i två veckor. Så kommer inte hinna spendera så mycket tid med familj och vänner som jag hade hoppats innan vi flyttar.

11 Responses to “Mood & latest news”

 1. Janna on

  Hälsningar från Finland!
  Jag tycker om din blogg jätte mycket och du har perfect style I love it!!! Jag beundra dig.
  Vi åker till Kroatien också för nästä vecka hoppas vi träffä.
  Var i Kroatien åker du?
  Ha en trevligt resa!(:

  Reply
  • kiki on

   Hej! Tack så jätte mycket! 🙂 Vi kommer att vara på en Yacht så vi kommer att göra lite olika stopp, inte helt säker på var ännu 🙂 Kram

   Reply
 2. ISA on

  ändå jättespännande att det stora äventyret kommer igång. Ibland kanske det är bra med snabba ryck så man slipper tänka så mycket va? :))

  Reply
 3. Isabelle on

  Hej. Jag undrar var din svarta crop top är ifrån? Har letat efter en liknande på hm, bikbok osv men hittar inte något.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)