MENU
12:41 | June 14, 2016

Off For Lunch

Daily
bykiki-valencia-outfit-30bykiki-valencia-outfit-34bykiki-valencia-outfit-32

 

Been working all morning so I didn’t even make it to the gym today (yet). I also lost my phone yesterday so I’ve been completely off everything, it’s kinda hard when your whole job is on your phone!  Getting a new tomorrow, hopefully…. (fingers crossed). Well, now I’m off for lunch at Java so I’ll talk to you later!

//

Har jobbat hela morgonen så tog mig inte ens till gymmet imorse, får gå senare istället. Tappade ju min telefon igår så har varit helt borta från allt. Rätt så svårt när man har hela sitt jobb i telefonen, snacka om beroende av den! 😉 Får förhoppningsvis en ny imorgon (håller tummarna). Well, nu ska jag ta en lunch i solen på Java. Vi hörs senare! :* 

4 Responses to “Off For Lunch”

Leave a Reply

  • (will not be published)