MENU
22:19 | June 15, 2016

On My Mind June 15

on my mind
bykiki-onmymind

Aaah, it’s not many days left until I’m going to Croatia with Josefin for the Yacht week, many of you have been asking where in Croatia I’m going and I’m happy to see I have so many followers from Croatia! 🙂 So we are going to be on a big yacht for a week, we are also gonna make a few stops but I’m not 100% sure where yet. But I do know it’s going to be nuts! 🙂

So on my mind today is obviously my trip to Croatia on saturday but also my surf trip to France right after. Can’t wait to go surf again, haven’t been surfing for over a year, last time was when we where in Hawaii.
I also have small wedding ideas popping up in my head, although it’s two years left! 😉  I want a marble bathroom and a swimmingpool and a pair of white and pink sneakers.

//

Inte många dagar kvar tills jag åker till Kroatien med Josefin och the yacht week. Många av er har frågat vart i Kroatien jag ska, men vi kommer alltså att vara på en stor Yacht, vi kommer såklart även att göra några stopp men är inte helt hundra på vart än, så jag håller er uppdaterade under resan 🙂 

Så i huvudet på mig idag ser ni så klart Kroatien-resan på lördag och även min surf-resa direkt efter Kroatien, ska bli så galet kul att surfa igen, har inte surfat sen vi var i Hawaii för över ett år sedan. Har även lite små bröllops-planer i huvudet, även fast det är två år dit! 😉 Drömmer om ett badrum i marmor, en stor pool och ett par sneakers i vitt och rosa. 

4 Responses to “On My Mind June 15”

 1. ISA on

  åh ska ni dit!! vad underbart! har sett så mycket vackra bilder från Kroatien! Hoppas bloggen får följa med, kommer bli drömmigt för oss 😉

  Reply
 2. Johanna on

  Hej finis, man måste ju verkligen älska dina inspon! 🙂 förresten, snygg ny design på bloggen, gillar det! 🙂 kram och hoppas du får en fin midsommar!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)