MENU
23:12 | June 17, 2016

Saturday Bloppis

Daily
bykiki-smoothie-break-14

Hej vänner!

Imorgon säljer min svärmor massvis av mina kläder, skor och möbler på loppis ute i Oslättfors i Gälve, jag är på väg till Kroatien så jag kunde tyvärr inte vara med och sälja. Men som tur är så var min svärmor så gullig och ville hjälpa oss sälja lite (läs massor) med grejer som vi inte har nytta av nu när vi flyttar. Så det kommer finnas massvis med kläder och träningskläder med prislappar kvar på, så det är först till kvarn! 🙂 Hon kommer stå och sälja från kl 10 på lördagen.

8 Responses to “Saturday Bloppis”

  1. Elina on

    Hej! Tänkte fråga dig hur du lägger upp din träning? Alltså om du splittar upp kroppen i passen? Delar du upp biceps, triceps t.ex? Med andra ord hur delar du upp din träning? Btw har använt flera av dina videor i min träning, sjukt bra hjälp! 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)