MENU
9:42 | June 24, 2016

Croatia Part I

Around the world
bykiki-travel-croatia-4 bykiki-travel-croatia-2 bykiki-travel-croatia-8 bykiki-travel-croatia bykiki-travel-croatia-5 bykiki-travel-croatia-7

Hey Guys!

Croatia has been treating us so good, except that I got my phone stolen.. But that’s another story. However, two days ago we rentet scooters and drove around the island, so beautiful, the landscape was just so breathtaking. I haven’t been taking that much pictures with my camera, since I’m always shooting more with my phone nowadays. But those photos are all gone.. Hopefully it is saved in iCloud so that I can show you more photos from Croatia. You all should make sure you follow me on snapchat @kixiiii cause I’m sharing a lot from the yacht week there 🙂

//

Hej vänner!

Kroatien har varit helt fantastiskt, bortsett från att jag fick min telefon stulen… Men de är en annan historia. Hursomhelst, för två dagar sedan så gick vi i land och hyrde mopeder för att åka runt ön, helt fantastiska landskap. Har inte fotat så jätte mycket med kameran eftersom jag fotar mest med mobilen nuförtiden. Men förhoppningsvis så finns mina bilder sparat i iCloud. Annars så har vi filmat en hel del så kommer försöka klippa ihop en kroatien-vlogg när jag kommer hem om en vecka 🙂 Hoppas ni alla mår super och haft en grym midsommar! Puss!

2 Responses to “Croatia Part I”

Leave a Reply

  • (will not be published)