MENU
12:41 | June 28, 2016

Hossegor Surf

Around the world
bykiki-france-hossegor-17 bykiki-france-hossegor-9 bykiki-france-hossegor bykiki-france-hossegor-11 bykiki-france-hossegor-21bykiki-france-hossegor-12 bykiki-france-hossegor-14bykiki-france-hossegor-24

Hey guys!

Sorry for the lack of updates lately. But I think I’m back as normal now! 😉 We got back to Sweden from Croatia on saturday and flue to Hossegor, France on sunday moring, it’s been some really hectic but fun days, a lot of partying in Croatia though so it feels good to be in Hossegor for a week of rehab haha.

Since we got to France we’ve been getting up early in the morning to catch the sunrise, film surf and do yoga. We are in France with the talented and amazing Soda Lime team so an epic film will come up on my blog after our trip! 🙂

//

Hej finingar! 

Sorry för den dåliga uppdateringen dessa dagar, men nu är jag nog tillbaka som vanligt igen! Har varit rätt så skönt med ett litet break från bloggen för att få tillbaka gnistan. Men vi har också haft fullt upp, så har inte kunna spenderat så mycket tid framför datorn. Vi kom tillbaka till Sverige i lördags och åkte till Frankrike, Hossegor på söndag morgon. Kroatien var verkligen värsta fest-resan och här i Frankrike går vi upp tidigt för att se soluppgången, surfa och yoga, så verkligen rehab efter förra veckan! 😉 

Vi är alltså i Frankrike med X-travel och grymma Soda Lime teamet som filmar, så en galet bra film kommer komma upp efter resan, så taggad! 

 

Leave a Reply

  • (will not be published)