MENU
14:39 | July 19, 2016

Office Morning

Daily
bykiki-office-morning-2 bykiki-office-morning

I woke up really early this morning cause I just couldn’t sleep. So I went up, made myself a latte and a smoothie and started working. I really like waking up early before anyone else is up to start working and have my morning coffee when it’s still all quite and nice 😉 haha. Then I went to get my nails done at nageldesign in gävle.

 See the watch from Kapten&son in the pictures, make sure to follow my snapchat @kixiiii on Thursday cause I’ll have a great giveaway in collaboration with them 🙂

  //

Vaknade tidigt imorse, så skönt att jag börjat bli morgonpigg igen, hat varit helt slut på mornarna i några veckor nu. Så klev iallafall upp, gjorde mig en latte och en smoothie och satte igång med lite jobb. Älskar verkligen att vakna tidigt när de fortfarande är helt tyst och lugnt omkring en 😉 sen gick jag iväg och fixade naglarna på nageldesign i Gävle. 

Ser  ni klockan från kapten&son på bilden? Jag kommer att ha en grym giveaway i samarbete med dom på min snapchat @kixiiii på torsdag så följ mig där så att ni inte missar chansen att vinna 🙂  puss! 

7 Responses to “Office Morning”

  • kiki on

   Haha thank you! 😉 I’ve been practicing a lot, let me tell ya! We have a really fancy espresso machine from Kaffemaskiner.se, like what they have at cafes and restaurants etc. xx

   Reply
 1. Lisa on

  Hej!

  Jag gick igenom din blogg och såg en kappa från Neon Rose som jag verkligen vill beställa. Problemet är att jag tror att jag är för kort för den, och därför undrar jag hur lång du är? Den sitter så fint på dig 🙂

  Reply
  • kiki on

   Hej, vad roligt! 🙂 Jag är 166 cm, så tror inte alls du är för kort för den 🙂 Det är oftast bara en vanesak, förut kände jag mig superfånig i långa kappor, nu lever jag i dom och använder nästan aldrig något kortare än till knäna! ;D kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)