MENU
13:58 | July 24, 2016

Date night on the balcony 

Daily
Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 4 preset

Hey darlings!

So as I mentioned in my previous post me and Anton had such a cozy night on the balcony the other day. Wine, cheese, crackers and good movie with tons of blankets and pillows. One of the cozier nights this summer. I just love doing small special things on regular days. Makes life more fun:)

//

Hej vänner!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så hade jag och Anton en så galet mysig kväll på balkongen häromdagen. Vin, ostar, kex, en bra film och massvis med täcken och kuddar. En av de mysigare kvällar denna sommar, älskar att hitta på små mysiga saker i vardagen:) 

3 Responses to “Date night on the balcony ”

Leave a Reply

  • (will not be published)