MENU
13:36 | July 31, 2016

On My Mind July 31

on my mind
bykiki-onmymind

We only have about 5 days left in Sweden before we move to Vancouver. I’ll enjoy it to the fullest but I also can’t wait to start exploring Vancouver next week. I’ll also get to see one of my best friends Emilie again who lives there so I’m sooooo happy and excited about that.

//

Vi har ungefär 5 dagar kvar i Sverige innan vi flyttar till Vancouver. Jag kommer att njuta av mina sista dagar här hemma till max och jag tänker spendera så mycket tid som möjligt med alla mina nära och kära. Men jag är så himla pepp på att börja utforska Vancouver tillsammans med Anton nästa vecka. Jag kommer även att träffa en av mina närmsta vänner Emilie som bor där, vi har inte setts sedan April så ser verkligen fram emot att ses igen:) 

One Response to “On My Mind July 31”

Leave a Reply

  • (will not be published)