MENU
17:31 | August 9, 2016

From My Iphone – Vancouver

from my iphone
bykiki-frommyiphone12

Hey babes!

Here’s some photos from our first couple of days here in Vancouver. We’ve mostly just been “turisting” around to get more familiar with the city. So every day we just go out for a walk in the city and just stroll around, eat, drink coffee and just spend time together. We actually haven’t spent so much time with each other this summer since I’ve been traveling a lot and then we both wanted to spend as much time as possible with our friends before we moved. So it’s kinda nice to get some alone time together to get to know Vancouver better.
Also, no one else from the team is here yet since we had to go earlier because of Antons knee injury so we really don’t have much people to hang out with yet! 😉 haha. But gladly I have my best friend Emilie living on the Island so I’m taking the ferry over to her place on Wednesday or Thursday to spend a few days with her 🙂

//

Hej darlings! 

Här har ni lite bilder från våra första dagar här i Vancouver. Vi har mest bara strosat omkring, ätit gott, druckit kaffe och bara spenderat tid ihop. Vi har faktiskt inte umgåtts sådär supermycket i sommar eftersom jag har rest en hel del och sen så ville vi båda spendera så mycket tid som möjligt med våra vänner innan vi flyttade. Så det har varit väldigt mysigt att få spendera lite tid med varandra och försöka lära känna Vancouver lite bättre. 
Det är dessutom ingen annan från laget här än eftersom vi var tvungna att åka tidigare pga Antons knäskada, så vi har inte så många vi kan umgås med än 😉 haha. Men som tur är så bor en av mina närmsta vänner Emilie på Vancouver island så jag ska ta färjan över på onsdag eller torsdag och spendera några dagar där med henne 🙂 

9 Responses to “From My Iphone – Vancouver”

 1. Mp on

  Snälla du kan du inte försöka skriva lite på svenska och prata svenska på instagram och snabchat har svårt för engelska

  Reply
  • kiki on

   Hej, eftersom jag har större procent internationella följare än svenska så kan jag inte göra de då ingen annan skulle förstå. Men på bloggen skriver jag på både engelska och svenska och på instagram kan du översätta om du behöver de 🙂 kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)